menu

Lenda soodsalt Tenerifele!

Soodsate lendude otsimine nõuab vilumust ja parimate hindade leidmine tahab tavaliselt natuke mängimist lennu algus- ja sihtkohaga. Otsimootoris tasub katsetada lende nii algusega Tallinnast (TLL) kui mujalt Euroopa suurematest lennujaamadest.


Mida varem broneerid, seda odavamalt lendad.
Low-cost firmad kipuvad oma reklaamides ja hindades peitma erinevaid lisatasusid, tasub olla tähelepanelik.
Püüa reisikraam mahutada käsipagasisse, tuleb odavam.
Ära unusta Euroopa ravikindlustuse kaarti rahakotti pista.
Võta kaasa ka pass, ID-kaardist ei pruugi alati piisata.
Lennu - ja reisifirmade hotellipaketid võivad tihtilugu üllatada ebameeldivustega. Sageli on lisatasu eest televiisor, šeif, röster ja teab mis veel – ühesõnaga sellised asjad, mis meil on teadagi hinna sees.
Majutus tasub meilt tellida, eriti annab see rahakotis tunda, kui reisid kahekesi, pere või hoopis suurema seltskonnaga. Kliki ülal toodud valikus «Puhkusemajutused»!
Olgu ka ära mainitud: soodsate hindadega autorendi leiad samuti meie kodulehelt !



✈️ OMAL KÄEL JA SOODSALT
Maikuust oktoobrini Tallinnast Tenerifele otselendu ei leidu. Hea idee on aga veeta sügis-, talve- või ka näiteks suvepuhkus Tenerifel, kus hea rannailm on garanteeritud aastaringselt.
Võimaluseks on kombineerida odavlennufirma Ryanair www.ryanair.com ümberistumisega lend, kuid tullakse ka Norwegiani www.norwegian.com otselennuga Helsingist Tenerifele. Soodsaid lende leiab sageli ka Riia, Stockholmi ning Barcelona kaudu (Ryanair ja Vueling).
Ka pakub EasyJet soodsaid lende, näiteks Tallinnast Schönefeldi (Berlin) lennujaama ja sealt edasi Tenerife lõunalennujaama (Tenerife South TFS). Vaata võimalusi ja hindu siit: www.easyjet.com/en.
Tasub lennuvõimalusi uurida veel järgmistelt saitidelt: www.monarch.co.ukflights.thomson.co.ukwww.jet2.comwww.vueling.com.

Vaata üle ka TRIP.EE soovitused: www.trip.ee/ odavad-lennupiletid või www.goo.gl/TXmOeM.

Tenerife Kompassi lennu-uudised:
www.tenerifekompass.com/ soodukad.html

✈️ OTSELENNUD
Kui soovid tuleval sügis-talve hooajal (oktoober-aprill) otselendu Tenerifele, siis eelmise hooaja suur huvi näitas, et Tenerife fännidel tasub kiirustada!
Reisisoovist võid kirjutada meie kooostööpartnerile Eestis: heli@hecatoreisid.ee või helista: (+372) 5203141.


Huvitavat

Saartest

Kinnisvara Tenerifel

galleryapart

© 2012-2023 TenerifeSiesta. All Rights Reserved.